A- A A+

lang switcher

ZAWIADOMIENIE o publicznej obronie rozprawy doktorskiej

 

ZAWIADOMIENIE

o publicznej obronie rozprawy doktorskiej

 

Dnia 5 listopada 2020 r. o godz. 10:00

odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej

mgr inż. Moniki Kobiałki

 

pt. „Wpływ zmianowania i wieloletniego nawożenia organicznego oraz mineralnego na dynamikę wybranych form składników pokarmowych w glebie

 

Promotor:       Prof. dr hab. Wojciech Stępień
Recenzenci:    

Dr hab. Dorota Pikuła – Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawsta w Puławach – PIB
Dr hab. Monika Skowrońska, prof. uczelni – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

 

Dyscyplina naukowa: rolnictwo i ogrodnictwo

Język obrony: polski

Publiczna obrona zostanie przeprowadzona w trybie zdalnym. Osoby, które chcą wziąć udział w obronie, proszone są o przesłanie swoich danych (imię, nazwisko, adres e-mail) na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Po zgłoszeniu zostanie Państwu przesłane oświadczenie RODO. Należy je podpisać i przesłać skan oświadczenia na podany wyżej adres mailowy. Rejestracja uczestników będzie otwarta od godz. 10:00 w dniu 26 października 2020 r. do godz. 10:00 w dniu 2 listopada 2020 r. Link z dostępem do udziału w obronie zostanie do Państwa przesłany drogą mailową kilka dni przed obroną.

Recenzje i streszczenie są dostępne na stronach http://wrib.sggw.pl/index.php/pl/cat-blog/stopnie-naukowe/doktoraty oraz https://ir.sggw.pl/doktoraty/

Z rozprawą można zapoznać się w Bibliotece Głównej SGGW w Warszawie.

Zawiadomienie: https://ir.sggw.pl/wp-content/uploads/2020/10/20102615200.pdf

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą polityką cookies.